<--! Under copyright: https://www.copyrighted.com/website/77xreV3xfu7pOUjs -->

Heló mindenkinek! Rég jelentkeztem már ezen az oldalon. Az az igazság, hogy az elmúlt pár hónapban sok mással kellett foglalkoznom. Viszont a nagy részével készen vagyok, most már van időm másra is.

Múlt évben ígértem, hogy új tárhelyre költözünk. Ez elsősorban azért nem valósult meg, mert nem találtam normális magyar tárhely szolgáltatót. Most találtam egy jót, viszont amerikai cég. Lesz saját domain címünk is, ami alatt fog futni az összes eddigi oldalunk. A főoldal egy elosztó oldal lesz, de azt majd tapasztalni fogjátok.

Az új weboldallal együtt új felhasználói felületet is kapnak oldalaink. Ennek az az oka, hogy több OMSI-val kapcsolatos oldal is (mondhatni) lemásolta az oldalunk struktúráját és felületét.

Ezen kívül hamarosan elindult az Ivonole Pictures, ami nem egyenértékű a régi, ma Ivonole Studio-ként ismert Ivonole Pictures-el. Erről később még fogok írni, jelenleg még készül.

Az Ivonole Adatbázis egy jó ideje nem volt már frissítve. A fő oka, hogy nem volt rá időm, és mióta külföldre költöztem, szinte semmilyen rálátásom nincs, hogy jelenleg mi hol közlekedik. Későbbiekben lehet megfogom szüntetni ezt a rendszert, hacsak van egy annyira elszánt ember, aki össze tudja szedni a Volánbusz (és esetleg más társaságok) jelenlegi járműparkját és elküldi nekem.

Az OMSI-s projektekkel haladunk, lesznek róla képek. Szeretnénk minél jobban kidolgozni az objektumokat, mielőtt publikus képet teszünk közzé.

A BVE-s projektekkel szinte teljesen leálltam. Nem volt egyáltalán időm azokba fektetni energiát. Idén remélhetőleg tudom folytatni, de nem ígérek semmit, mert rengeteg hiba van némelyikben, amiket nem biztos, hogy van kedvem/időm kijavítani.

Idén eddig a legjobban az Ivonole Studio-val tudtam a legjobban haladni. Idén 3 videót is közzé tudtam tenni, illetve még nem fejeztem be, mert még van egy videó, amit még nem tudtam elkezdeni vágni. (Megtelt az F: meghajtó amin tárolom a videóval kapcsolatos anyagokat 😀 ) Ezen kívül még van egy nagy projektem, amiről nem szeretnék még megosztani több információt.

Összességében igazából ennyit akartam. Hamarosan itt a nyári szünet, akinek kell tanuljon az utolsó vizsgákra, dolgozatokra, aki pedig dolgozik, annak pedig kitartást! 🙂